La ce etapă sunt lucrările de reparație a străzii Ion Creangă. Ceban: Vrem ca circulația să fie deschisă cât mai curând

FB_IMG_1627652260215

Lucrările de reparaţie a străzii Ion Creangă, în perimetrul str. Alba Iulia – E. Coca, au fost finalizate. Potrivit primarului general Ion Ceban, au fost amenajate trotuarele, accesele către curţile de blocuri şi asfaltat carosabilul. În scurt timp, pe această porţiune va fi aplicat marcajul rutier şi vor fi instalate indicatoarele rutiere.

„În prezent se lucrează în perimetrul str. E. Coca – Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”. Pe acest tronson sunt efectuate lucrări de pozare a reţelelor de canalizare. Totodată, este amenajată intrarea centrală în Parcul ,,Dendrariu”. Tot în preajma parcului urmează să fie amenajată şi o parcare.

De asemenea, săptămânile ce urmează va fi aplicat ultimul start de asfalt în jurul rondului de la intersecţia bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Calea Ieşilor – str. I. Creangă”, a declarat edilul.

Ceban afirmă că drumarii fac tot posibilul ca lucrările de reparaţie capitală a str. I. Creangă, care este una din principalele artere din sectorul Buiucani, să fie finisate cât mai curând.

„Vrem ca strada să fie redeschisă pentru circulaţie până la sfârşitul acestui an, deşi în contract este stipulată luna martie 2022”, conchide edilul.

pentru_md