Mai multe persoane vandalizează puncte reabilitate de municipalitate. Ceban: Avem camere instalate peste tot. Poliția i-a găsit

ion_ceban_vandali

Să cunoaștem „eroii”. Primarul general Ion Ceban a făcut public niște imagini video cum în seara zilei de sâmbătă, mai multe persoane necunoscute au fost vandalizat senzorul de lumină din pasajul pietonal subteran din str. Ion Creangă 74, de lângă Piața „Flacăra”.

„Sunt dintre cei care nu iubesc Chișinăul și fac totul pentru a-l distruge. Trecerea subterană este în reconstrucție, iar lucrările urmează a fi finalizate zilele următoare. La fel ca toate obiectivele municipale reabilitate în ultima perioadă, pasajul pietonal subteran este dotat cu camere video.

În urma incidentului, Pretura sectorului Buiucani a sesizat poliția pentru depistarea contravenienților și tragerea lor la răspundere”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că persoanele au fost depistate.

Alt caz este vandalizarea inscripției “Te iubesc, Chișinău” chiar din centrul orașului, în fața Teatrului de Operă și Balet “Maria Bieșu”.

„Și acolo sunt instalate camere de supraveghere, iar cei vinovați, să răspundă! Mulțumesc din suflet poliției”, a conchis acesta.

pentru_md