Mesaj de susținere pentru candidații MAN din suburbiile Capitalei. Ion Ceban: Am avut o campanie corectă concentrată pe angajamente concrete

ion_ceban_man

Candidații Mișcării Alternativa Națională din suburbiile Capitalei au construit o campanie bazată pe respect și s-au concentrat pe problemele reale și pe angajamente concrete în fața oamenilor. Este mesajul transmis de liderul MAN, Ion Ceban, în contextul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, din 19 noiembrie, în cadrul cărora formațiunea condusă de Ion Ceban îi susține pe cinci candidați din suburbii și pe unul din satul Țânțăreni, Anenii Noi.

”Vă încurajez să votați pe data de 19 noiembrie pentru continuarea lucrurilor frumoase, pentru primari muncitori și responsabili”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Astfel, liderul MAN îi îndeamnă pe localnicii din suburbii să-i susțină pe Anatol Turchin în orașul Codru, pe Vasili Popa la Trușeni, pe Victor Slobozianu la Cricova, pe Viorel Cheltuitor la Tohatin, pe Leonid Umaneț la Bubuieci și pe Veaceslav Moroi în satul Țânțăreni, raionul Anenii Noi.

”Sunt mândru că în această campanie electorală partidul MAN este reprezentat de candidați profesioniști, de oameni dedicați și cu un profund simț al respectului”, a mai adăugat Ion Ceban.

Liderul MAN a precizat că reprezentanții formațiunii au avut o campanie bazată pe respect, și nu un cu manipulări, așa cum practică unii oponenți.

”Atât în primul tur, cât și în al doilea, echipa noastră a organizat o campanie bazată pe respect, corectitudine și profesionalism. Candidații noștri au evitat atacurile și denigrările, concentrându-se pe dialogul direct cu alegătorii. În timp ce unii dintre oponenții noștri au recurs la manipulări și tactici de discreditare, noi am rămas fideli valorilor noastre, fără să coborâm în arena unor dezbateri distructive. La Primăria Chișinău, ați ales echipa noastră de profesioniști încă din primul tur. Vă sunt recunoscător și vă îndemn să repetați acest rezultat acolo unde echipa MAN vine cu candidații săi. Alegerea unor lideri dedicați și experimentați în localitățile voastre este crucială pentru viitorul nostru comun”, a mai declarat Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN