Municipalitate încă rezolvă dezastrul lăsat de fosta guvernare. Ceban, despre Ion Creangă: Chiar dacă a fost reparată o parte, acolo nu a fost schimbată reațeaua de cablaj, canalizare

????????????????????????????????????

Oamenii trebuie să înțeleagă că nu totul poate să fie reparat peste noapte. Sunt unele probleme, pe care actuala guvernare a municipalității trebuie să le rezolve, iar dacă încercăm pe alte căi să le rezolve, atunci unii o să spună că a fost încălcată legea. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul unei emisiuni de la Accent TV, pe segmentul reparaților unor drumuri.

Edilul capitalei a vorbit despre strada Ion Creangă, unde este un proces îngreunat.

„Pe mine mă întreabă când vom începe reparația pe strada Ion Creangă. Acolo sunt multe probleme și ne clarificăm cu documentația.
Acolo nu a fost schimbată reațeaua de cablaj, canalizare și alte multe lucruri. A fost angajată la acea perioadă o campanie, care nu trebuia să fie angajată sub așa contract. Noi încercăm să reziliem contractul penru a reaiza o licitație nouă. Și asta îngreunează procedurile birocratice, neluând în considerare că avem bani preconizați. Sunt unele procese, iar dacă noi facem ceva greșit din punct de vedere a jurisprudenței, vor fi ulterior procese”, a punctat Ceban.

Primarul mai spune că la fel e și în cazul străzii 31 august și în alte proiecte. „Îmi e foarte greu să le explic unilor oameni că anterior, responsabilii nu au făcut unile lucrări necesare, avem altfel de pierderi”, a conchis acesta.

Amintim că anterior, Ion Ceban a declarat că licitația privind reparația străzii Ion Creangă va fi pornită în acest an, iar rețelele și primul strat de asfalt să fie pus până la venirea iernei. „În aprilie anul viitoar sper să o terminăm complet”.

Logo_MAN_CEBAN