Nicio rută de transport public din și spre suburbii nu va fi închisă

ion_ceban_suburbii

Important pentru locuitorii din suburbii. În ciuda zvonurilor apărute recent în spațiul public, Primăria Municipiului Chișinău nu va întrerupe nicio rută de transport public din și spre aceste localități.

„Am tot auzit că Primăria ar întrerupe anumite rute ale transportului public prin suburbii. Astfel de sperietori sunt lansate prin suburbiile Capitalei, chiar de unii primari. Oamenii nu trebuie să creadă aceste falsuri”, a declarat viceprimarul Ilie Ceban, în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Chișinău.

Primăria Chișinău a lansat transport public din și spre suburbiile Capitalei pentru confortul cetățenilor, lucrând, în continuare, pentru a îmbunătăți acest segment.

În ultimii ani, Primăria Chișinău a înnoit atât parcarea Regiei Transport Electric, cât și Parcul Urban de Autobuze, achiziționând peste 300 de troleibuze și autobuze, respectiv asigurând siguranță și calitate tuturor celor care optează pentru transportul public din Capitală.

Mai mult, amintim că, săptămâna trecută, o delegație din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău, condusă de viceprimarul Ilie Ceban, a întreprins o vizită de lucru la Riga, unde a fost abordată și tema, privind intensificarea colaborării între Regia Transport Electric din Chișinău și compania de profil din Capitala Letoniei.

Astfel, în urma discuțiilor, Primăria Chișinău a încheiat un contract pentru achiziționarea, în perioada următoare, a altor 43 de troleibuze rulate.

Logo_MAN_CEBAN