O întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu

ionceban_voiku

Am avut astăzi o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu. În cadrul ședinței am discutat despre mai multe probleme ce ține de ordinea publică în oraș.

Am abordat temele stringente și care prezintă un interes sporit pentru cetățeni. Probleme care deranjează locuitorii capitalei și care au fost neglijate de autorități.

Este vorba de: ambuteiajele de pe străzile orașului, în deosebi în orele de vîrf, suplinirea numărului camerelor de luat vedere, parcările neautorizate, construcțiile ilegale, reglementarea activității barurilor și cafenelilor în orele tîrzii, comerțul ambulator, patrularea pe străzi și în curțile blocurilor de către polițiști, dar și combaterea și prevenirea consumului de droguri în rîndul tinerilor.

Am ajuns la concluzia că săptămîna viitoare, vom avea o ședință comună, pentru a veni cu propuneri clare ce putem face ca situația să se schimbe pe toate aceste subiecte.

Oamenii trebuie să fie în siguranță acasă, la muncă dar și atunci cînd merg pe străzile orașului, indiferent că este ziua sau noaptea.

Logo_MAN_CEBAN