O parte din strada Albișoara a fost redeschisă. Ceban: Pe această porţiune de drum au fost finalizate lucrările de reparaţie

ion_ceban_albisoara_renovare

Începând cu ziua de astăzi, tronsonul de la bd. Iurie Gagarin până la str. Vasile Alecsandri de pe strada Albișoara este redeschis. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Pe această porţiune de drum au fost finalizate lucrările de reparaţie, iar în premieră pentru municipalitate, pe strada nou reabilitată, suprafața rutieră este marcată cu vopsea termoplastică.

”Am spus anterior că până la sfârşitul acestei săptămâni va fi reluată circulaţia rutieră pe prima porţiune a străzii Albişoara. Intervenția va continua și pe parcursul zilelor următoare, în funcţie de evoluţia lucrărilor de reabilitare”, a declarat Ceban.

Actualmente, sunt efectuate lucrări de renovare a zonelor de trotuar şi asfaltare a intrărilor spre curţile de bloc.

Totodată, sunt spre finalizare lucrările de instalare a reţelelor inginereşti pe benzile de încadrare din str. Albişoara spre bd. Grigore Vieru (podul de la Circ).

”Actualmente, analizăm posibilitatea de a institui pe str. Albişoara o nouă rută de transport public, care va face legătura între sectorul Buiucani şi Botanica”, a mai punctat acesta.

Strada Albişoara urmează a fi dată în exploatare până la finele anului curent.

Logo_MAN_CEBAN