O va susține Ion Ceban pe Maia Sandu în cadrul alegerilor prezidențiale? Ceban: Nu am ambiții de a ajunge președinte

ion_ceban_puterea_4

Liderul partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban spune că la moment nu are ambiții de a ajunge președinte, pentru că are zeci de proiecte în capitale care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Cel puțin asta a declarat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Întrebat dacă o să o susțină pe Maia Sandu în cadrul alegerilor, Ceban a zis:

„Haideți să ajungem sănătoși, până atunci să vedem cine candidează, cum candidează. Eu am zis MAN, cu certitudine va avea candidatul propriu la aceste alegeri și va fi plasat foarte bine. Astăzi am fost întrebat dacă avem și candidate doamnele. Avem trei candidate, minimum, doamne foarte de treabă și foarte cumsecade și foarte pregătite din punct de vedere profesionist. Eu nu am spus că am ambiții prezidențiale, ci dintotdeauna.

Am finalizat foarte multe proiecte municipale, foarte multe și angajamentul meu plenar este în raport cu locuitorii municipiului Chișinău. Eu sunt originar din Chișinău, eu trăiesc aici, eu a creez aici. Aici totul se întâmplă și în acele lucruri pe care le facem noi, să învățăm din greșeli pe care la fel le facem toți împreună. Că dacă nu facem nimic, nu facem greșeli. Încercam să le corectam, să ascultăm de diferite grupuri, de diferiți oameni. Mie îmi este drag Chișinău și oriunde ar fi, repet, am fost acuma la Tel Aviv, la Ierusalim și Haifa, în Israel, și din a treia zi îmi era dor de Chișinău. Îmi era dor de casă, de asta mie îmi pasă de ceea ce fac și vreau să fac cel puțin la același randament pe care l-am realizat până în ziua de astăzi”, a declarat Ceban.

Logo_MAN_CEBAN