PAS ar fi alocat bugete de peste jumătate de milion de lei pentru a aduce participanții la Adunarea. Informații făcute publice de Ion Ceban: Vrem CNA, CEC, Procuratura să investigheze

ion_ceban_cna

PAS ar fi alocat bugete de peste jumătate de milion de lei pentru a aduce participanții la Adunarea Moldova Europeană. Mai multe informații de acest tip a fost publicate de primarul general Ion Ceban. Edilul a pus pe pagina sa de Facebook mai multe slide-uri de la o prezentare internă a partidului PAS, unde sunt date instrucțiuni exacte.

În slide-uri se prezintă fiecare raion și câte mii de lei se alocă pentru transportarea locuitorilor la Adunare, asta deși Maia Sandu spunea că această AME nu este a unui partid, dar a ideii de Integrare Europeană.

„Vrem CNA, CEC, Procuratura să investigheze și să se pronunțe în acest caz. Rog să ne dați toți imagini și video cum și ce se întâmplă. Rog autoritățile locale sa fie cu ochiul pe oamenii „buni și virgini”. Cei care au avut instrucțiuni știu că am dreptate”, a scris Ceban în postarea sa.

De precizat că în informațiile postate de Ion Ceban se arată că însăși Adunarea Moldova Europeană va dura aproximativ 2 ore, iar concertul de după Adunare – 4 ore.

Logo_MAN_CEBAN