Pe 27 august va fi inaugurat Stadionul de Plajă din parcul „La Izvor”. Ion Ceban: La eveniment va participa și conducerea țării

ion_ceban_la_izvor

În sectorului Buiucani avem proiecte foarte mari – Pușkin, Bodoni, La Izvor, Havuzul, Alunelul, subteranele, Alba Iulia, Butoiașul. Pe data de 27 august, de Ziua Independenței, Stadionul de plajă va fi inaugurat. Anunțul a fost făcut de către primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței cu Pretorii din această dimineață.

Potrivit acestuia, pe acest stadion urmează să fie un eveniment important, unde va participa și conducerea statului.

„Lucrările la stadionul de plajă sunt pe ultima sută de metri. În același timp se lucrează la celălalt stadionul multifuncțional și de antrenamente. De luni se va începe lucrările la căile de acces și la iluminat și zona adiacentă.”, a declarat Ceban.

Ion Ceban a invitat și câte un reprezentat din partea fracțiunilor din CMC la eveniment, întrucât există restricții cu privire la numărul de persoane care pot participa.

Ion Ceban a primit asigurarea că până pe 27 august, lucrările vor fi finisate.
Stadionul pe plajă, care este construit împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA, este unicul de acest fel în toată regiunea.

pentru_md