Se cere calitate în proiectele inițiate în capitală. Ion Ceban: Oamenii așteaptă de la noi transparență

ion_ceban_calitatea_drumurilor

Chișinăul niciodată nu a fost un mare șantier, iar acum sunt investiții de milioane de lei. Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței cu pretorii, ce a avut loc azi dimineață. Potrivit lui Ion Ceban, calitatea trebuie să fie pe primul loc.

„Azi avem practic în fiecare sector foarte multe proiecte. Am rugămintea foarte mare ca lucrările să fie realizate calitativ. Oamenii așteaptă de la noi transparență și calitate. Vor fi încălcări, abuzuri sau rea intenție, vor fi dați afară responsabilii de șantier de proiecte. Repet, să fie efectuate calitativ – să nu să se piardă pavajul vechi sau nou. Sunt reguli și sarcini concrete. Sunteți monitorizați în fiecare zi, fie pe Bănulescu Bodoni sau Pușkin, fie la Miron Costin, sau în alte părți.

Oamenii să nu ne întrebe unde a plecat masa asfaltului. Aștept până luni toate rapoartele, ce a fost depozitat, unde a fost depozitat, cât a fost distribuit și cui i-a fost distribuit. Am informații că unii depozitează într-o parte, alții într-o parte. Evidență strictă în acest sens vreau”, a spus Ceban.

Edilul capitalei a punctat că toate aceste proiecte trebuie făcute ca la carte și nu se va admite încălcări cum erau anterior.

pentru_md