Președintele MAN a depus dosarul pentru înregistrare în calitate de candidat pentru funcția de primar al Capitalei. Ion Ceban: Este nevoie de o campanie fără manipulări

ion_ceban_candidat

Actualul primar al Capitalei, președintele Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban, a depus astăzi la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău dosarul de înregistrare în calitate de candidat pentru funcția de primar general al Chișinăului. Ion Ceban a declarat că a fost depusă și lista candidaților MAN pentru Consiliul Municipal Chișinău.

Consiliul electoral Chișinău urmează să examineze dosarele în cel mult șapte zile. Ion Ceban susține că în campanie va fi ”corect față de toți candidații și în fața locuitorilor”.

”Este nevoie de o campanie fără manipulări, dar într-adevăr cu propuneri concrete pentru binele municipiului. Îmi doresc ca această campanie să se focuseze pe soluțiile pentru municipiul Chișinău. Cu echipa mea avem soluțiile pe termen mediu și lung. Să fie o campanie despre soluții pentru infrastructură, domeniu social, și nu una cu tentă manipulatorie și cu devieri de caracter politic”, a declarat Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN