Pretorul de la Rîșcani, în vizită oficială la Arad: Obiectivele propuse au vizat intensificarea relaţiilor de colaborare în domenii de interes comun

ion_ceban_arad

La invitația primarului, Călin Bibart, pretorul de sectorul Rîșcani, Vlad Melnic a avut o vizită oficială de lucru în municipiul Arad.

„Subiectele puse în discuţie au fost dezvoltarea parteneriatelor, deschiderea oportunităților pentru schimbul de experiență și de cunoaștere, facilitarea dialogului și crearea unui climat favorabil din punct de vedere economic, stimularea soluționării problemelor sociale și pentru colaborarea inter-comunitară.

Obiectivele propuse au vizat intensificarea relaţiilor de colaborare în domenii de interes comun (cultural, artistic, ştiinţific, educativ, sportiv, economic, social, protejarea mediului, administraţie publică locală) dintre oraşul Arad şi sectorul Rîşcani”, a declarat Melnic.

Pretorul spune că de asemenea, au fost discutate mai multe concepții, propuneri și proiecte comune de cooperare, care ar aduce beneficii pentru cetățeni.

„Vom consolida relațiile de prietenie și colaborare care urmează să pună în valoare patrimoniul și să asigure durabilitatea relațiilor de înfrățire”, a conchis Melnic.

pentru_md