Primarul Capitalei solicită responsabililor să monitorizeze proiectele de infrastructură în derulare și să intervină unde e cazul

photo_2024-02-26_13-05-06

Responsabilii Primăriei Capitalei vor începe inventarierea spațiilor publice, a trotuarelor, a străzilor și curților. În această săptămână, pretorii și reprezentanții direcțiilor de profil urmează să inspecteze toate proiectele și acolo unde e nevoie să se intervină imediat, fie că sunt parcuri, spații publice, terenuri de joacă și de sport.

„Am mers personal prin câteva parcuri, dintre cele reabilitate, și era foarte multă lume. Unele zone sunt reabilitate deja de 3-4 ani și, deoarece sunt foarte mulți oameni, sigur că se deteriorează multe elemente, așa că rog să se facă inspecții, să se fixeze și să se repare peste tot. Să intervenim prompt pentru a le repara. Rog colegii de la preturi să-mi prezinte în scurt timp, în două săptămâni, viziunea de intervenție în toate sectoarele. Totodată, acolo unde agenții economici trebuie să intervină, unde lucrările nu corespund proiectelor, să o facă imediat, așa cum prevăd contractele de garanții”, a declarat Ion Ceban la ședința operativă a Primăriei Chișinău.

Logo_MAN_CEBAN