Primarul Chișinăului critică guvernul pentru lipsa de atenție acordată reabilitării porțiunii de la aeroport

ion_ceban_vorota

Primarul Ion Ceban a adus în atenție problema reabilitării porțiunii de drum de la aeroport până la porțile orașului, afirmând că solicitarea lor de a remedia această zonă a rămas fără atenție din partea guvernului. În cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi, edilul a declarat că această porțiune de drum nu ar fi potrivită pentru a primi oaspeții ce vor participa la Summitul UE ce va avea loc pe data de 1 iunie.

Primarul Ceban a subliniat importanța acestui eveniment major pentru Republica Moldova și a dezvăluit că Primăria Chișinău se implică plenar în organizarea logistică a summitului. Cu toate acestea, edilul a exprimat dezamăgirea sa față de neglijarea cererii lor de reabilitare a porțiunii de drum de la aeroport.

Ieri am mers pe ea, nu cred că este de întâmpinat oaspeții. Se crează impresia ca la Bulboaca, unde se termină Europa”, a precizat primarul în cadrul ședinței.

În ciuda acestei probleme nerezolvate, Primăria Chișinău se concentrează pe alte proiecte de reabilitare și amenajare în oraș, cu scopul de a finaliza cât mai multe proiecte până la data de 1 iunie. Printre acestea se numără reabilitarea și amenajarea bulevardului Dacia, reabilitarea Viaductului, reabilitarea străzii Ciuflea și multe altele.

Primarul Chișinăului a profitat de ocazie pentru a critica guvernarea țării, exprimându-și dezacordul față de modul în care sunt gestionate multe aspecte în țară. “Nu îmi place cum este guvernată țara. Nu agreez public cum se întâmplă multe lucruri și pot arăta acest lucru. Pot demonstra cu echipa că în fiecare domeniu putem face lucrurile mai bine”, a declarat primarul Ceban. El a subliniat că este esențial ca obiectivul major să fie dezvoltarea țării și integrarea europeană.

Cu toate acestea, primarul a reafirmat angajamentul său de a se asigura că evenimentul Summitului UE va fi desfășurat în mod corespunzător în Chișinău, prin implementarea tuturor măsurilor necesare pentru a crea un mediu prietenos și ospitalier pentru oaspeți.

Logo_MAN_CEBAN