Primarul general, Ion Ceban, anunță concursuri, pentru mai multe funcții din Primăria Chișinău: „Capitala are nevoie de profesioniști”

ion_ceban_2020_seditn

Noi funcții vacante la Primăria Chișinău. Primarul general, Ion Ceban, a anunțat că a lansat mai multe concursuri publice, pentru a fi ocupate aceste funcții la diverse direcții și subdiviziuni. Este vorba de mai multe funcții, care va permite o bună desfășurare a activității publice locale, a declarat edilul capitalei.

Este vorba despre:

– ocuparea funcției publice vacante de șef adjunct al Direcției generale, educație, tineret și sport

– șef al Direcției generale, educație, tineret și sport

– șef al Secției asistență juridică în domeniul relațiilor patrimoniale și comerțului a Direcției asistență juridică

– șef al Secției asistență juridică în domeniul arhitectural-urbanistic, financiar și transport public a Direcției asistență juridică

– specialist superior în cadrul secției Reglementarea activității piețelor și unităților de prestări servicii

– Specialist superior, secția relații funciare, sector comercial

Toate funcțiile vacante pot fi găsite pe site-ul primăriei.

„Toate funcțiile vor fi ocupate în baza concursurilor și vor fi aleși cei mai buni specialiști, pentru că calitatea serviciilor prestate de Administrația Publică, depinde de gradul de pregătire și de profesionalismul celor care vin în aceste funcții.

Totodată, vreau să spun că așa se va proceda de fiecare data, nu vom repeta acele greșeli comise anterior, am găsit multe locuri vacante, dar și ne dorința unora de a atrage specialiști, concursuri organizate anterior de ochii lumii, plus o persoană avea două funcții, dar de fapt munca rămânea neîndeplinită”, a menționat Ceban.

Primarul a mai spus că are obiective concrete și are nevoie în continuare să fie angajați oameni profesioniști.

„Iată de ce, dintre cei care în ultima perioadă mă critică în legătură cu acest subiect, le propun să se informeze și să nu iasă nedocumentați cu informații vagi și fără argumente”, a conchis acesta.

Logo_MAN_CEBAN