Primarul general s-a vaccinat! Vezi pentru ce ser a optat

ion_ceban_vaccinare

Primarul general, Ion Ceban s-a imunizat împotriva Covid – 19. Decizia a fost luată doar după consultarea specialiștilor, spune edilul.


„Mă simt foarte bine și în continuare îi invităm pe toți cei care nu s-au vaccinat să o facă. Am decis să mă vaccinez atunci cînd o să-mi recomande medicii, iată că a venit momentul, noi ținem cont de părerea lor”.

Primarul general a optat să meargă la Centrul municipal de vaccinare pentru a se imuniza cu serul AstraZeneca, îndemnînd totodată cetățenii să aibă încredere în vaccinurile împotriva Sars-Cov-2, acestea avînd o eficacitate demonstrată la nivel mondial:

“Am făcut vaccinul AstraZeneca, și chiar rugăm ca oamenii să nu facă mare diferență între aceste vaccinuri, chiar dacă ziceam că avem diferite, este important să ne vaccinăm iar calitatea acestora este foarte înaltă, demonstrată la nivel european și mondial”, a specificat Ceban.

Primarul general a menționat că Centrul municipal de vaccinare cît și celelalte 70 de puncte de imunizare din capitală, vor rămîne în continuare deschise pentru toți cetățenii.

pentru_md