Obiectivelor de infrastructură aflate în proces de reabilitare din sectorul Centru al capitalei, inspectate de responsabili. Ceban, despre proiectele în lucru

ion_ceban_centru

Obiectivelor de infrastructură aflate în proces de reabilitare din sectorul Centru al capitalei au fost inspectate astăzi de către autoritățile municipale.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în prezent sunt în desfășurare proiecte de renovare a următoarelor obiective: reabilitarea scuarului din str. Academiei; amenajarea spațiului din str. Academiei cu șos. Hîncești; amenajarea ieșirii din oraș spre Gara Auto Sud; reabilitarea a 3 subterane (Subterana din şos. Hînceşti 86, în preajma Ministerului Apărării, şos. Hînceşti 143/1, de la Gara Auto Sud şi şos. Hînceşti 178/1, la ieşirea din oraş spre Ialoveni); reamenajarea spațiului verde din str. Ialoveni 98; amenajarea unui scuar pe str. Mioriţa; amenajarea unei parcări publice pe str. Ismail 27 și bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 3.

Ceban afirmă că mâine, reprezentanții executivului Primăriei, vor finaliza inspecția celor 5 sectoare ale capitalei, unde sunt în desfășurare proiecte de infrastructură și amenajare a spațiilor publice, finanțate din bani municipali sau prin contribuția agenţilor economici.

pentru_md