Proiecte comune de dezvoltare a capitalei între Guvern și Primăria Chișinău. Care sunt inițiativele discutate dintre Ion Ceban și Ion Chicu

ion_ceban_premier_2020

Primăria Chișinău și Guvernul urmează să implementeze proiecte comune. Primarul general, Ion Ceban, și prim-ministrul, Ion Chicu au avut o întrevedere comună, unde au discutat mai multe subiecte.

Proiectele de infrastructură în municipiul Chișinău, modernizarea transportului public, reparația drumurilor, construcția și amenajarea parcărilor, situația de la Stația de epurare a apelor uzate, planurile investiționale ale Primăriei pentru anul curent dar și parametrii bugetului municipal, sunt doar câteva din temele discutate astăzi.

„Ne propunem ca în colaborare să putem realiza și implementa într-o perioadă restrânsă, proiectele importante și necesare pentru dezvoltarea municipiului Chișinău. Sunt lucruri care nu așteaptă și necesită implicare urgentă. Pe unele domenii deja avem viziuni clare, pe altele, planuri de acțiuni bine determinate. Sunt bucuros pentru deschiderea de care dă dovadă Guvernul”, a conchis Ion Ceban.

pentru_md