Sistarea traficului pe anumite străzi din Capitală. Află care sunt acestea

ion_ceban_drum

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează conducătorii auto și pietonii despre sistarea traficului rutier pe anumite străzi din oraș.

„Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 10 iulie (ora 22:00) – 11 iulie 2024 (ora 07:00) și 11 iulie (ora 22:00) – 12 iulie 2024 (ora 07:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. V. Korolenko, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi”, scrie edilul.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de așternere a învelișului asfaltic din str. V. Korolenko.

Astfel, în perioada menționată, Ruta municipală de autobuz nr. 8 va circula după cum urmează: tur – de pe str. N. Testemițanu – str. Grenoble (cu virarea autobuzelor pe terenul tehnologic din bd. Traian) – retur – de pe str. Grenoble – str. N. Testimițanu, și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, adaugă Ion Ceban, în perioada 08.07 – 10.07.2024, se suspendă parțial traficul rutier pe str. Anton Crihan, 29 b, la intersecția străzilor Timiș și Anton Crihan.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de racordare a gazoductului de presiune medie pe str. Anton Crihan, 29 b.

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Logo_MAN_CEBAN