Un nou bloc de studii pentru Liceul “Waldorf” din Capitală. Primăria Chișinău și partenerii oferă condiții moderne pentru elevi și profesori

ion_ceban_waldorf

Un nou bloc de studii este construit la Liceul „Waldorf” din Capitală, acolo unde vor apărea șase săli noi de clasă și una de sport.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, susține că noul proiect va oferi condiții moderne pentru cei peste 600 de elevi ai instituției.

“Mulțumesc partenerilor din Germania, Fundației „Prietenii Artei Educației” și Fundației „SOFTWARE” pentru aportul financiar substanțial adus în realizarea proiectului. Suma totală investită pentru construcție constituie 11 115 540 lei.
Primăria municipiului Chișinău a alocat 4 mil. de lei pentru lucrările de extindere. Ne propunem ca în continuare în cadrul instituției să deschidem noi grupe pentru gradiniță și noi clase școlare”, a precizat edilul Ion Ceban.

Primăria Chișinău precizează că proiectul a început după semnarea unui acord trilateral între Primăria Municipiului Chişinău, Fundația IPWM (contribuții din partea părinților liceului) și LT „Waldorf”.

Logo_MAN_CEBAN