Vremea bună de afară, nu și cea din țară, i-a scos pe exponenții PAS în stradă. Ion Ceban: Distribuie minciuni în corturi!

ion_ceban_pas

Oamenii guvernării au reluat acțiunile electorale pe străzile și în spațiile publice ale Capitalei. Gestul multor exponenți ai PAS a fost sesizat chiar de primarul Capitalei, Ion Ceban, care susține că „minciunile guvernării” sunt distribuite în corturi instalate în spații și teritorii, a căror dezvoltare era criticată vehement de PAS, formațiune ce se opunea modernizării sau dezvoltării acestora.

„Cei de la PAS au intrat într-o nouă campanie electorală, de fapt nici nu au ieșit. Acești oameni împart minciuni în aceste corturi. Cel mai interesant este că se duc și spun minciuni în locațiile amenajate de municipalitate și modernizate din banii municipali. Din bugetul municipal, pentru care PAS nu a votat niciodată în CMC”, se arată într-un mesaj al primarului Ion Ceban.

Edilul le recomandă reprezentanților PAS să deschidă ochii în fața păsului agricultorilor și al altor angajați care sesizează sumedenii de metehne ale guvernării.

„Eu îi sfătui să meargă cu cortul în vamă, unde protestează agricultorii, în față la instituțiile de sănătate, la universități și în fața școlilor pe care le închid. Le propun să meargă cu cortul în satele așa-numite de ei „Europene”, unde oamenii așteaptă vremuri bune promise de ei. Le propun să meargă cu cortul în fața Aeroportului, unde zilnic pleacă și vin cetățenii noștri din diasporă, să-i întrebe și să răspundă cum are loc schimbarea promisă de PAS în țara noastră. Ceea ce faceți voi, nici pe departe nu sunt acțiuni europene. Dar rog cetățenii să se apropie și să-i întrebe unde sunt vremurile bune promise, deoarece ei în stradă ies doar în perioada campaniilor electorale”, se mai arată în mesajul edilului Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN