Ziua bună se începe pe șantier. Ion Ceban a inspectat lucrările de la Parcul „La Izvor”. Ce planuri are acesta pentru sezonul de iarnă

ion_ceban_la_izvor_1

De dimineață în șantier. Primarul general Ion Ceban, și în weekend inspectează cum se efectuează lucrările la unele obiective în capitală.

În această dimineață acesta a mers la Parcul „La Izvor”, unde se amenajează cea mai mare zonă sportivă din capitală.

„M-am bucurat să văd Stadionul de Plajă din parcul „La Izvor”, care este gata pentru ca acolo să fie jucate meciuri naţionale şi internaţionale. Luăm în calcul ideea ca acest obiectiv să fie exploatat şi în perioada rece a anului în calitate de patinoar sau pentru ca amatorii să joace hochei”, a punctat primarul.

Edilul mai spune că oamenii deja se bucură de terenurile din preajma stadionului de fotbal pe plajă. „Am întâlnit persoane care jucau volei pe unul din terenurile adiacente. Astfel continuă lucrările de construcție a terenurilor pentru minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă, fitness şi locuri de joacă pentru copii. Toate acestea sunt publice”, a subliniat edilul.

Primarul a adăugat că lucrările de construcţie a havuzului au avansat, dar şi pe aleea centrală din Parcul „La Izvor” se lucrează acum.
Sunt amenajate pistele pentru biciclişti, căile de acces şi iluminatul public, mai precizează Ceban.

Logo_MAN_CEBAN