Parcul „Alunelul” va fi gata de Hramul Orașului. Ceban: 60 la sută din lucrări sunt gata

FB_IMG_1599306792839

Lucrările de amenajare a Parcului „Alunelul” vor fi gata în preajma sărbătorii Hramului Chișinăului. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei Ion Ceban în urma unei vizite la șantierul din acea zonă.

Potrivit acestuia, actualmente 60 la sută din lucrări sunt gata.

„În prezent sunt efectuate ultimele lucrări de construcţie a scenei amplasate în zona teatrului de vară. Amenajată este şi zona adiacentă, unde vom avea piste pentru biciclişti. 70 % din lucrările de instalare a reţelelor de iluminat şi irigare sunt deja executate”, a punctat Ceban.

La fel, se lucrează la construcţia celor două havuzuri muzicale, ce vor avea și iluminat decorativ.

Totodată, a fost construit terenul de sport, iar în zonă urmează să fie amenajat şi un teren de joacă pentru copii.

Primarul a mai adăugat că amenajat este şi zona rondului din faţa Parcului „Alunelul”, unde vor fi locuri de parcare.
Preconizăm să finalizăm amenajarea Parcului „Alunelul” către Hramul Oraşului. Actualmente 60 la sută din lucrări sunt gata.

În prezent sunt efectuate ultimele lucrări de construcţie a scenei amplasate în zona teatrului de vară. Amenajată este şi zona adiacentă, unde vom avea piste pentru biciclişti. 70 % din lucrările de instalare a reţelelor de iluminat şi irigare sunt deja executate.

La fel, se lucrează la construcţia celor două havuzuri muzicale, ce vor avea și iluminat decorativ.

Totodată, a fost construit terenul de sport, iar în zonă urmează să fie amenajat şi un teren de joacă pentru copii. Amenajat este şi zona rondului din faţa Parcului „Alunelul”, unde vom avea şi locuri de parcare.

Logo_MAN_CEBAN