Ion Ceban cere transparență în executarea bugetul pentru jumătatea anului curent: „Insist ca să fie pregătită o prezentare grafică în acest sens”

ion_ceban_primaria_budjet

Primarul general Ion Ceban a cerut maximă implicare ce ține de raportul cu privire la executarea bugetului pentru jumătatea anului curent.

Edilul spune că raportul a fost inclus pentru a fi examinat de comisiile de profil pentru ca la următoarea ședință de CMC să fie inclusă pe ordinea de zi.

„Eu rog șefa cabinetului să țină la control acest lucru și ca toată informația să fie prezentată transparent publicului, cum, cât și unde au fost cheltuiți banii din buget. Eu chiar propun și insist ca să fie pregătită o prezentare grafică și plasată pe pagina oficială a primăriei pentru ca fiecare cetățean să aibă acces și să să poată analiza aceste date”, a subliniat Ceban.

Primarul spune că este importat ca transparența să fie la ordinea de zi, astfel, ca cetățenii să știe unde au fost cheltuiți banii publici. De asemenea, edilul cere transparență și în luarea deciziilor, dar și în acțiunile întreprinse.

Logo_MAN_CEBAN