Prețul la apă va fi 59 de lei, după privatizarea Apă Canal: Ion Ceban, despre planurile Guvernării, care vor să dea intreprinderea unui om de afaceri, la care au datorii

ion_ceban_apa

Primarul general Ion Ceban a intrat în posesia unor planuri ale Guvernării, cu privire la Apă Canal. Edilul spune că cei de la Guvernare vor să ofere compania unui investitor străin. Mai mult, prețul la apă urmează să fie de 59 de lei.

„Așa de proști și de lacomi sunteți că deja cineva face business și calculează pe foaie profitul din vânzarea Apă Canal și trecerea în mâini străine. Au stabilit că acest lucru se va întâmpla după alegerile locale, și au stabilit și un preț de 59 de lei pentru apă și vor motiva că vor moderniza instituția. Că s-a acumulat datorii, că trebuie achitate.

Se bate palma acum la guvern despre falimentul Apă Canal, se bate palma la Guvern despre administrare externă Apă Canal și se bate palma că această companie va ajunge în buzunarul unui investitor privat, în schimbul unei datorii avute către acesta. Acest lucru este grav. Din surse demne de încrede din România, prețul la apă va fi de 59 de lei”, a declarat Ceban.

Edilul spune că va face tot posibilul ca întreprinderea să rămână în proprietatea Consiliului Municipal Chișinău.

Logo_MAN_CEBAN