Când se redeschide str. Creangă? Ion Ceban aduce claritate

ion_ceban_cranga

Lucrările de reabilitare capitală a străzii Ion Creangă din sectorul Buiucani, ar putea fi finalizate mai devreme decât termenele enunțate anterior.

Deși conform contractului semnat, darea în exploatare ar urma să aibă loc în luna martie 2022, acest lucru se va întâmpla mai devreme, dă asigurări primarul general.

„Conform contractului, lucrările de reabilitare durează până în luna martie 2022. Noi o să facem ca strada să fie dată în exploatare mai devreme. Avem întârzieri de 2-3 săptămâni din cauza ploilor și a unor pozări a rețelelor suplimentare. Eu sper că la sfârșitul lunii septembrie, înainte de ziua orașului, strada Ion Creangă să fie dată în exploatare în totalitate”, a conchis edilul.

Amintim, strada Ion Creangă a intrat în reparație la începutul lunii martie, anul curent, iar costurile suportate de municipalitate se ridică la aproximativ 70 de milioane de lei. Conform proiectului, au fost efectuate lucrări de pozare a rețelelor, vor fi amenajate parcări moderne, trotuare și amenajate spații verzi, inclusiv cu mobilier urban și asfaltare capitală a străzii.

pentru_md