Ion Ceban, după ce în jurul Casei de Cultură „Orion” a fost îmbunătățit iluminatul: Vrem să ajungem prin cele mai întunecate locații din capitală

ion_ceban_orion

„Vrem să ajungem prin cele mai întunecate locații din capitală pentru a face ordine și lumină”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban după ce în acest weekend, s-a făcut curat în jurul Casei de Cultură „Orion”, din sectorul Botanica unde au fost schimbate plafoanele de lumină și suporturile acestora.

„Dispozitivele erau vechi și era nevoie de intervenție. Astfel, acum, după instalarea unui număr de 20 de unități, locația arată altfel. În același timp, stâlpii au fost vopsiți”, a declarat edilul.

Primarul afirmă că în multe zone din capitală, echipele de la Lumteh lucrează pentru a schimba rețelele de electricitate și pentru a reînnoi stâlpii.

„Spre exemplu, pe Calea Orheiului, toți stâlpii practic au fost scoși, iar iluminatul arată modern, la fel și pe aleea Grigore Vieru, Mircea cel Bătrîn și Pușkin-Bodoni, dar și în alte locații. Ne propunem să fie iluminate și curțile de bloc. Încet, încet vom face ordine în sectoare”, a conchis acesta.

pentru_md