Ceban, despre panourile publicitare din capitală: Vom ajunge la un compromis cu agențiile de publicitate: Nu vom accepta ultimatumuri din partea lor

ion_ceban_panno_publ

Amplasarea panourilor publicitate în capitală se va discuta și se va ajunge la un compromis cu agențiile de publicitate. Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban în cadrul conferinței de prezentare a stării deplorabile a bulevardului Ștefan cel Mare.

Acesta a spus că proiectul conceptului de publicitate stradală a fost publicat și este discutat cu agențiile de publicitate.

„Suntem gata să discutăm o cooperare suplimentară, dar nu vom permite să ne pună un ultimatum. Eu înțeleg că agențiilor de publicitate nu le este ușor. Dar trebuie să ajungem la un consens și să dezvoltăm reguli clare de cooperare. Pe multe străzi ale orașului a devenit mai luminos fără panouri, dar în unele intersecții puteți vedea încă 12 unități. Acest lucru este inacceptabil, a subliniat primarul general.

Ion Ceban a menționat că locuitorii capitalei sunt mulțumiți aspectul Chișinăului, după ce a fost scoase panourile, mai ales cele mari.

„După ce am eliminat panoul publicitar mare de pe podul de pe bulevardul Grigore Vieru, am primit multe mesaje de la locuitorilor Chișinăului cu cuvinte de mulțumire. Ei au spus că acum, în sfârșit, aleea acestui bulevard este vizibilă, cupola Catedralei este vizibilă. În ultimele șase luni, am înlăturat peste 700 de structuri de publicitate, pentru multe dintre ele nu există nicio autorizație, altele au avut-o, însă nu a fost prelungită”, a spus el.

Reamintim că Ion Ceban spunea că în centrul istoric al Chișinăului nu trebuie să existe niciun panou publicitar.

Logo_MAN_CEBAN