Ion Ceban avertizează că scoate toate gheretele din Parcul Valea trandafirilor, dacă furgonetele care le deservesc vor intra în parc

ion_ceban_zaiavlenie

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, se arată indignat de faptul că furgonetele cu mărfuri pentru magazine intră în unele parcuri pentru a alimenta magazinele cu produse. Edilul a dat drept exemplu Parcul Valea Trandafirilor, unde zilnic mai multe mașini circulă pe acolo.

Ceban a menționat că nu va permite niciun agent economic să lucreze ilegal și cu încălcarea regulilor.

„S-au investit multe eforturi și resurse în îmbunătățirea parcului din Valea Trandafirilor. Avertizez atât agenții economici, cât și Pretura Botanica: dacă camioanele cu produse continuă să intre în parc, atunci luni vom scoate toate punctele de comerț de acolo. Urmați regulile și aveți grijă de oraș, a cerut primarul general.

Reamintim că mai devreme, primarul Capitalei a decis să-și retragă dispoziția de a desfășura comerțul stradal în perioada estivală de vară-toamnă, a gheretelor cu băuturi răcoritoare și înghețată. Asta după ce mai multe tonete de genul au fost instalate ilegal.

Logo_MAN_CEBAN