Ceban, despre parada și concertul din PMAN de ieri: Nunta lui Chicu înmulțit la o sută. Mi s-a transmis că va veni procurorul și că mă vor liniști, nu speriați ariciul cu fundul gol

FB_IMG_1630137929090

Evenimentele organizate în PMAN, parada și concertul de ieri, au fost de ordinului teatrului absurdului. Cel puțin asta spune primarului general Ion Ceban.

„Nunta lui Chicu înmulțit la o sută. Am fost invitat nu am mers și cred că am făcut corect. Mie mi se pare că ceea ce s-a întâmplat este de ordinul teatrului absurdului, dacă vreți până la urmă nunta lui Chicu înmulțit la o sută. Sunt foarte deranjat că în această perioadă nimeni nu a binevoit să ne răspundă care este totuși condiția pe care o putem aplica în privința profesorilor, paznici. Încercam ieri să comentez într-un fel sau altul, nu au vrut să stric sărbătoarea, mi s-a transmis așa voalat de terțe persoane să tac.

Deciziile pe care le-am luat au fost pe cont propriu și revenirea la școală. Cu cimitirele, cu transport public, parcuri mi-a sărit lumea în cap”, a declarat primarul.

Edilul afirmă că a fost amenințat că va fi luat la puricat de către unele organe de drept. „Mi s-a transmis că va veni procurorul și că mă vor liniști, nu speriați ariciul cu fundul gol. Ceea ce s-a întâmplat ieri în PMAN, faptul că săptămâna trecută s-au acceptat bani pentru Arena Chișinău, iar pentru profesori nu s-au găsit. Vă rog să vă revizuiți această decizie, atâta timp cât aveți bani pentru chefuri. Ieri, toate punctele din decizie CNESP le-au încălcat cei care au participat în PMAN”, a declarat primarul.

pentru_md