„Doamne ferește. Repet. Pe seama copiilor nu vă permit să faceți economii”. Ceban cere ca verificările în școli să se facă mai accentuat

ion_ceban_despre_scolari

Pentru copii nu trebuie să se economisească, mai ales atunci când este vorba de sănătate. Cel puțin astfel a reacționat primarul general Ion Ceban, asta după ce au fost semnale că în instituții școlare s-ar cere bani în acest sens.

Edilul a solicitat că să se facă verificări și să fie pedepsiți cei vinovați. „Și la instituțiile școlare voi ajunge să verific, rând pe rând la fel fără să anunț când și unde mă voi duce. Voi lua devizul de cheltuieli, caietul de sarcini și voi vedea ce unde concret s-a făcut”, a punctat primarul.

„Doamne ferește. Repet. Pe seama copiilor nu vă permit să faceți economii și să nu faceți lucrurile calitativ.Și nu uitați sunt echipele de monitorizare care vă verifică, sunt la curent cu toate acele lucrări și încălcări”, a mai adăugat Ion Ceban.

Primarul spune că părinții trebuie să știe cum sunt cheltuiți banii și cum se acționează în acest sens.

„Am fost acel primar care nu am dat pe nimeni afară de dragul poftelor, am fost acel care am dat bonusuri tuturor, dar treptat, la toți mă refer, cei care nu-și fac munca, nu vor fi în funcții”, a conchis acesta.

Logo_MAN_CEBAN