Ceban: Guvernul PAS este incompetent și ineficient. Starea căminelor studențești este un dezastru

photo_2023-09-05_12-50-36

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a lansat o serie de critici la adresa guvernării PAS, pe care a acuzat-o de incompetență și ineficiență.

În ședința de astăzi de la Primărie Ceban a punctat că guvernul PAS este „incompetent și ineficient” și că „Orice de ce se atinge se transformă în lemne.md”.

El a făcut referire la situația din căminele studențești, care sunt într-o stare jalnică.

Am înțeles că de vină vor fi toți, dar să nu ne pomenim ca cu situația când studenții au revenit la Universitate, căminele arată strașnic, fără reparații și tocmai acum Guvernul s-a gândit să aloce bani pentru reparația căminelor. Oamenii aceștia habar nu au despre ce fac. De la alocat banii până la a face reparații, este foarte lungă calea”, a spus Ceban.

El a mai spus că unii deputați, responsabili de domeniul educației, verifică dacă există hârtie de toaletă în universități, dar au uitat să verifice condițiile în care vor trăi studenții.

Niciodată nu am văzut asemenea indiferență și impotență. În schimb s-au apucat să schimbe toți șefii de Direcțiile Educație din țară și să îi pună pe cei loiali”, a mai spus Ceban.

Logo_MAN_CEBAN