Îndemn locuitorii capitalei să voteze rațional în turul II, nu emoțional

ion_ceban_dezbateri

La dezbaterile de la Jurnal TV am răspuns la toate întrebarile. Am explicat clar cum ne-a reușit fiind în opoziție să implementăm proiecte pentru oraș și suburbii și am venit cu precizări care sunt competențele CMC și care a fost responsabilitatea primarului așa numit ,,proeuropean,, .

Vreau ca oamenii să voteze rațional, nu emoțional, pentru cineva care vorbește ca unii exponenți ai fostei guvernări, despre principii și valori, dar care idee nu are despre problemele orașului și suburbiilor și soluțiile pentru acestea.

Am pus mai multe întrebări oponentului meu, pentru că am vrut să aud răspunsuri clare, dar am auzit, iarăși, despre principii și valori și replici tradiționale care demonstrează lipsa de cunoștințe despre administrarea unui oraș.

Cum am spus. I-am transmis personal cererea prealabilă de chemare în judecată pentru acuzațiile neîntemeiate, care sunt doar vorbe goale.

Și de această dată, a venit cu teze plagiate din proiectul meu despre construcții, fără argumente, fără a pricepe ce vorbește, fără lipsă de cunoaștere și viziune asupra problemelor municipiului. Oare de așa un primar are nevoie capitala?
Eu cred ca oamenii vor vedea și vor decide.

Sunt sigur că în scurt timp vom reuși să facem proiecte pentru fiecare locuitor și să implementăm programe concrete pentru toți și împreună cu locuitorii municipiului Chișinău.

P. S. Numai mie mi s-a părut ca a fost anunțat numele viitorului procuror pe care îl dorește Andrei Năstase?

Logo_MAN_CEBAN