Ion Ceban, după mai mulți voluntari au curățit câteva zone verzi din capitală: De fiecare depinde cum va arăta orașul nostru

ion_ceban_oras_curat

Capitala arată mai curată, după ce mai mulți voluntari au făcut lucrări de salubrizare a spațiilor verzi. Astfel, în sectorul Buiucani al capitalei s-au mobilizat peste 40 de voluntari din centrele sportive și au adunat gunoiul din Parcul „La Izvor”, în preajma restaurantului „La Izvor”, dar și din zona adiacentă râului Bîc.

Potrivit primarului general Ion Ceban, o acțiune similara a avut loc și pe strada Voluntarilor, unde pretura din sectorul Ciocana, de comun cu un agent economic care deține o rețea de supermarketuri, au organizat o acțiune de salubrizare a zonei, la care au participat peste 43 de persoane.

„Îmi doresc un oraș curat și mulțumesc tuturor celor care se implică, dar și cei care păstrează ordinea. De fiecare depinde cum va arăta orașul nostru”, a punctat edilul.

Asemenea acțiuni vor continua și în următoarele săptămâni, în toate sectoarele capitalei, cu respectarea tuturor normelor sanitare împotriva Covid-19.

Logo_MAN_CEBAN