Ion Ceban: Informații despre toate încălcările de la Piața Centrală au fost expediate la CNA și Procuratură

ion_ceban_NAc

Starea de la Piața Centrală este una deplorabilă, iar noul director interimar are foarte multe de făcut. Cel puțin asta a spus primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Piatnița” de la postul TV RTR Moldova.
Acesta a menționat că noua conducere are sarcina ca timp de 2 luni să dezvolte un plan de dezvoltatele a Pieței Centrale.
Mai mult, Ceban a mai adăugat că municipalitatea a trimis CNA-ului și Procuraturii Generale mai multe informații despre încălcări și potențiale acte de corupție.

„Obiectivul auditului – extirparea corupției, aducerea în cadrului legal a proprietăților, pentru că o parte mare de teritoriu a fost privatizat prin scheme obscure. Așteptăm de la CNA și Procuratură un răspuns în acest sens”, a declarat Ceban.

Amintim că acum câteva zile, primarul general al capitalei a făcut o vizită Î.M. „Piața Centrală”, unde l-a prezentat pe noul director interimar, Ion Pîntea. Între timp, Primăria Chișinău urmează să facă un concurs, pentru a selecta un nou director.

Logo_MAN_CEBAN