Ion Ceban: Lucrările de curățare a albiei râului Bîc, în perimetrul str. Petru Rareș – str. Feredeului, sunt realizate în proporție de 70 la sută

ion_ceban_bic_clean_

Lucrările de curățare a albiei râului Bîc, în perimetrul str. Petru Rareș – str. Feredeului, pe o lungime de 2,3 kilometri sunt realizate în proporție de 70 la sută.

Informaţia a fost prezentată în cadrul şedinţei operative de luni a serviciilor municipale.

,,Până în prezent, pe această porțiune a fost scos nămolul din râu și curățată vegetația care a crescut în albie și pe malurile râului. Actualmente, nămolul evacuat este stocat pentru câteva zile pe mal, după care este transportat la o platformă destinată recultivării ulterioare. După realizarea lucrărilor, antreprenorul desemnat în bază de concurs, va continua intervenția de curățare a albiei râului Bâc, pe tronsonul str. Petru Rareș – str. Mihai Viteazul”, a anunţat primarul general al capitalei, Ion Ceban.

Costul total al lucrărilor pentru curăţarea albiei râului Bîc pe tronsoanele: Petru Rareș – str. Feredeului, Petru Rareș – str. Mihai Viteazul, este de cca. 3,5 milioane de lei, bani prevăzuți în bugetul municipal.

Termenul de realizare a lucrărilor este de 1,5 luni.

Logo_MAN_CEBAN