Ion Ceban: Traseul troleibuzului nr. 36 care circulă până la sensul giratoriu din centrul orașului Ialoveni, va fi prelungit pe o distanță de la până la 3 km

ion_ceban_ialoveni

Traseul troleibuzului nr. 36 care circulă până la sensul giratoriu din centrul orașului Ialoveni, va fi prelungit pe o distanță de la până la 3 km. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, prelungirea traseului este necesară deoarece în zona respectiva locuiesc un număr mare de cetățeni care nu au acces la transport public, ținând cont că și peste 70% de procente din populația orașului Ialoveni lucrează în Capitală.

Astfel, din centrul orașului, spre direcția Mileștii Mici, vor fi amenajate încă două stații pe sens până la ieșirea din centrul raional.

”Am primit asigurări ca în decursul a zece zile, cele cinci troleibuze vor circula pe traseul prelungit. În contextul în care numărul de troleibuze nu a fost majorat, se va majora timpul de așteptare cu 7 minute”, a declarat Ion Ceban.

Mai mult, pentru securitatea cetățenilor care locuiesc la ieșirea din Ialoveni, dar și a siguranței participanților la traficul rutier, au fost amenajate trei semafoare care vor dirija circulația, amenajate treceri pietonale și aplicate toate marcajele rutiere necesare. Totodată, administrația orașului Ialoveni va amenaja stațiile de așteptare necesare și stația terminus pentru angajații RTEC.

Logo_MAN_CEBAN