Ion Ceban vrea anchetă de serviciul în cazul profesorilor, care nu și-au primit salariul la timp: Voi emite o dispoziție

ion_ceban_profesori

Primarul general Ion Ceban cere explicații cu privire la salariile profesorilor, care au întârziat a fi virate pe card. Edilul spune că vrea o anchetă de serviciu, pentru a vedea cine se face vinovat.

„Am avut o situație neplăcută cu privire la salariile profesorilor. Referitor la Salariile profesorilor care au întârziate în unele instituții educaționale din anumite sectoare. Am insistat ca împreună cu direcția de profil și am rugat banca care deservește aceste plăți să muncească și sâmbăta pentru a achita salariile. Eu știu că sâmbătă salariile au fost salariile au fost transferate pe card. Eu vreau o anchetă de serviciu din ce motiv salariile au întârziat așa de mult. Da luna ianuarie este una mai specifică, dar mi se pare că aici am mai avut o slabă intervenție a contabilităților, care nu au reușit, dar devină se face întreaga primărie.

Va fi emisă o dispoziție prin care va fi obligatoriu ca toate procedurile salariale să fie efectuate, iar profesorii să primească salariile în termen”, a declarat Ceban.

Edilul spune că salariile trebuie oferite fără întârzieri. „Nu este normal și rog să fie luate măsuri. Astfel de situații să nu se m-ai repete”, a conchis acesta.

Logo_MAN_CEBAN