Locuitorii Capitalei, inclusiv angajații Primăriei Chișinău, la marea curățenie de toamnă

IMG_20230930_161407_076

Angajații Primăriei Chișinău și ai întreprinderilor municipale, voluntari, studenți și cetățeni de rând au ieșit azi la marea curățenie de toamnă, o campanie de salubrizare care va dura până la sfârșitul lunii noiembrie.

Astăzi, acțiuni ample de salubrizare au avut loc în zonele albiei râului Bîc din str. Calea Basarabiei, Calea Moșilor, de unde au fost evacuate tone de gunoi.

”Mulțumesc tuturor oamenilor care sunt receptivi, le pasă, se implică și fac ce le stă în puteri, pentru a avea un oraș curat. Chișinăul este casa noastră, haideți să facem ordine și să păstrăm Capitala curată și amenajată. Campania de salubrizare de toamnă în municipiul Chișinău, se va desfășura până la sfârșitul lunii noiembrie”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

La marea curățenie au participat angajaţii preturilor, ai Direcției generale educație, tineret și sport, Î. M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, ai Direcției asistență socială Centru, Direcției protecția drepturilor copilului Centru, Consiliul Local de Tineret Centru, YMCA Moldova, Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă, studenții de la USM, comercianții de la Piața „Domus”, voluntari.

Logo_MAN_CEBAN