Porțiunea de stradă de pe Uzinelor 9 a fost redeschisă. Ion Ceban: Timp de 4 ani problema nu a fost rezolvată

ion_ceban_uzinelor

Porțiunea de drum de pe strada Uzinelor, unde a fost un incendiul de amploare în 2016, a fost redeschisă pentru circulație. Asta după ce primarul general Ion Ceban săptămâna aceasta a dispus demolarea etajelor afectate de flăcări, din cauză cărora se crea un pericol pentru a circula prin zonă.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ceban spune că ieri seara, a fost reluată circulația rutieră pe tronsonul: str. Uzinelor – str. Otovasca al străzii Podul Înalt, din preajma depozitului avariat, situat pe str. Uzinelor, 9.

„Au fost dezinstalate indicatoarele rutiere de suspendare a circulației auto pentru a permite accesul transportului și au executat lucrări de salubrizare și reparație curentă a carosabilului pe tronsonul menționat”, a precizat acesta.

„La începutul lunii am solicitat agentului economic privat să urgenteze rezolvarea problemei clădirii avariate. Au fost demolate cele 2 nivele superioare ale clădirii, care prezentau pericol de surpare. Astfel traficul rutier este fluidizat și se va circula mai ușor”, a conchis edilul.

Ion Ceban a mai subliniat că porțiunea de drum a fost blocată timp de 4 ani, iar municipalitatea nu a întreprins nicio acțiune în acest sens.

Amintim că în 2016, un depozit de pe strada Uzinelor 9 a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului două persoane și-au pierdut viața, printre care și un pompier.

Logo_MAN_CEBAN