Prima ședință a CMC, pe 7 decembrie. Ion Ceban: Problemele orașului nu au culoare politică, este nevoie de implicarea tuturor aleșilor

ion_ceban_sedinta

Problemele Capitalei nu au culoare politică și este nevoie de implicarea tuturor partidelor și consilierilor aleși de locuitorii Chișinăului. Este mesajul transmis de primarul general Ion Ceban, care a anunțat că prima ședință a Consiliului Municipal Chișinău urmează să fie organizată joi, 7 decembrie.

„Sigur că pe data de 7 urmează să fie organizată și prima ședință CMC din acest mandat. Urmează să vă anunțăm unde va avea loc, că au fost propuneri de la colegi să fie sau în sediul primăriei sau la Pretura Centru, pentru că este spațiul mai mare. Între timp sunt pregătite toate procedurile pentru prima ședință. Așa cum am anunțat anterior, sperăm să avem discuții cu toate formațiunile, deoarece toți consilierii au fost aleși de către locuitori pentru a lucra în binele Chișinăului. Problemele orașului nu au culoare politică și este nevoie de implicarea tuturor partidelor și consilierilor aleși de către chișinăuieni, a declarat Ion Ceban.

Amintim că din CMC fac parte 51 de aleși municipali. Conform rezultatelor scrutinului local din 5 noiembrie, în consiliu au acces 20 de aleși ai Partidului „Mișcarea Alternativa Națională”, 20 consilieri de la Partidul Acțiune și Solidaritate, 6 consilieri de la Partidul Socialiștilor, 2 aleși din partea Partidului Comuniștilor, iar Partidul „Renaștere”, Platforma DA și Formațiunea ”Partidul Nostru” vor avea câte un consilier.

Logo_MAN_CEBAN