Primarul Capitalei, indignat de stagnările unor proiecte din sectorul Rîșcani. Ion Ceban: În două săptămâni să fie înlăturate abaterile existente și finisate toate lucrările

ion_ceban_park2

Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de tergiversările în realizarea mai multor proiecte din sectorul Râșcani. Edilul i-a cerut noului pretor, Mihai Furculiță, să încheie, până la sfârșitul acestei luni, cele mai importante lucrări de pe străzi și spații verzi, care urmau să fie finisate de fosta conducere a Preturii Rîșcani încă în 15 august.

”În Parcul ”Dumitru Rîșcanu” am cerut ca până la sfârșitul lunii septembrie să fie conectat tot iluminatul și să fie finalizate lucrările care stagnează. La fel, vom reveni separat la aceste lucruri legate de gheretele care nu au case de marcat sau nu poți achita cu cardul, multe alte aspecte care țin de activitatea în parc, care s-a transformat într-o mare ”șașlâciniță”. În parc ar trebui să existe doar entități care să fie scoase la licitații, excepțiile sunt târgurile. Vom repara toate abaterile. De asemenea, în două săptămâni să fie aplicat asfaltul pe Tudor Vladimirescu, să fie încheiate lucrările pe trotuarul de pe strada Florilor și finisate lucrările pe strada Socoleni. Nu se acceptă nicio scuză”, a declarat Ion Ceban.

Ion Ceban a declarat că va reveni în scurt timp cu detalii despre cauzele tergiversării realizării proiectelor de la Rîșcani de fosta conducere a preturii.

”Repet, pretorul este reprezentantul primarului în teritoriu, este persoana de încredere a primarului și deciziile vizavi de infrastructură, proiectele în teren, aparțin în exclusivitate executivului, cabinetului primarului, iar sarcina pretorului este să execute la timp aceste lucrări”, a precizat edilul Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN